Mexico Verheyen

Mexico Verheyen
Atlantic Ceramics
Flowerpots
Circle of Friends
Ceramic Art
Ceramics eggs
Stonepolished Ceramics
Birdcage
Diego
Soles
Suns
Chimneys
Equipal Furniture
Furniture
Metal
Acapulco
Lamps
Tropical Birds
Mexico Birds
Aztekas Statues
Precolumbian
Masks
Mexico Church
Mexico tiles
Sombreros & Sarapes
Blown Glass
Tin Art
Pewter
Frames
Western
Revolucion
Laguna keramiek
Vazen Mexico

Meldt u aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op
de hoogte van nieuwe
producten!

 

Wie zijn wij? Click here for English version! Klik hier voor de Nederlandse versie!| Home

MEXICO VERHEYEN heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het importeren van unieke Mexicaanse producten naar Europa. Wij zijn distributeur van een breed assortiment aan fascinerende producten!

Bij MEXICO VERHEYEN moet u zijn voor glaswerk, serviesgoed, keramiek in de breedste zin van het woord voor zowel binnen als buiten, muurornamenten, cadeauartikelen, vitrines, kleding, horeca meubilair, pre-Columbiaanse beelden, papier-maché vogels,
metalen figuren, lampen, Mexicaanse tegels, en nog 10.000 andere artikelen.

Wij hebben ervaren en professioneel personeel dat u kan adviseren over stijlen en decoraties. Wij hebben verscheidene collecties die u de sfeer bieden die u wenst samen te stellen.

Mexico Verheyen ligt maar op 40 minuten afstand van de Rotterdamse haven, waar onze containers uit Mexico arriveren. We hebben een magazijn van 3000 vierkante meter, zodat we u uit voorraad kunnen leveren! Als u onze showroom binnenkomt, lijkt het alsof u Mexico binnenstapt!

Deze website geeft een beperkte weergave van ons totaal aanbod. Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment en nodigen u graag uit voor een bezoek zodat u zelf het mooiste plekje van Mexico kunt ervaren - hier en nu - in Europa!

Alejandra Cruz Silva.

Copyright © Mexico Verheyen 2006